Het Koffielokaal

Food & Drinks: Het Koffielokaal

Koffie, koffie en nog eens koffie!

Wij zijn er gek op en er iedere dag extreem serieus mee bezig, hoewel je ook wel met ons kunt lachen hoor! Het Koffielokaal werkt samen met koffiebranderij Keen uit Utrecht, die iedere week specialty koffie voor ons brandt. Zo kunnen wij de beste espresso's zetten van vers gebrande koffiebonen. Qua interieur hebben wij een rustige omgeving geprobeerd te creëren in het - soms wat - hectische stadsleven van Hoorn, met veel planten en comfortabele zithoekjes. Bij ons kun je een boek lezen, studeren, werken of gewoon gezellig afspreken om bij te kletsen met vrienden en familie. En om je dag compleet te maken, staan er voldoende taartjes, yoghurtjes, tosti's en verse sapjes op het menu.

Bezoek website

Het Koffielokaal 

Een populaire plek voor de locals van Hoorn, is toch wel het ‘Koffielokaal’. Deze leuke koffiebar, met een modern en Scandinavisch interieur, is de perfecte plek om de dag te beginnen.

Jesse, eigenaar van van het Koffielokaal heeft iets neergezet, wat in Hoorn nog niet te vinden was. Namelijk een koffiebar met een ongedwongen sfeer, waar je direct een ‘thuis-gevoel’ krijgt bij binnenkomst. Het is dan ook geen verassing, dat het er altijd gezellig druk is. De perfecte plek, om te genieten van een goede kop koffie, bij het ontdekken van de binnenstad.

Het Koffielokaal opent om 8 uur ‘s ochtends en biedt een ruim aanbod aan soorten koffie. Onze persoonlijke favoriet is de flat white. Naast koffie, kan je hier natuurlijk ook heerlijk vers gebakken gebak krijgen.

Openingstijden :

Maandag: Closed
Dinsdag – Zaterdag: 08:00 – 17.00 uur
Zondag: 11:00 – 17.00 uur

Adresgegevens:

Lange Kerkstraat 5
1621 EG Hoorn
Nederland

Follow Koffielokaal!

Facebook: @KoffieHoorn
Instagram: @het_koffielokaal