Guided tour

Activiteiten in Hoorn – Stadswandeling Hoorn met gids

Stadswandeling door Hoorn met gids Alette..

Wil je Hoorn echt ontdekken, boek dan een stadswandeling door Hoorn met stadsgids Alette. Leuk voor bijvoorbeeld een groep, koppels of een gezin met kinderen.

Bezoek website

tour guide alette

Stadswandeling door Hoorn met stadsgids Alette Dirkse

Een stadswandeling door Hoorn, is de perfecte manier om meer te leren over de geschiedenis van de stad. De rondleiding door Hoorn, is een interactieve looptour door het centrum van Hoorn. Op die manier raakt u bekend met de meest belangrijke bezienswaardigheden en activiteiten in Hoorn.

Er zijn verschillende soorten rondleidingen door Hoorn mogelijk. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een rondleiding door Hoorn, langs de highlights of bijvoorbeeld langs de meest belangrijke bezienswaardigheden uit de Gouden Eeuw.

Alette weet naast de geschiedenis van Hoorn, ook meer te vertellen over de beste plekjes om te eten, drinken of te shoppen. Een goede manier om de verborgen schatten van Hoorn te ontdekken.

 

€ 15,00 *
per persoon

Prijs per persoon:
*€ 15,00 met een minimum of € 75,00 per tour.

Groepen groter dan 8 personen: prijs op aanvraag. 

Bezoek website

Ontdek Hoorn met een rondleiding met stadsgids Alette.. 

hoofdtoren hoorn

Highlights van Hoorn stadswandeling

Ontdek de highlights van Hoorn. Deze rondleiding omvat alle belangrijke bezienswaardigheden van Hoorn. Zo gaat deze stadswandeling langs de Hoofdtoren, de Roode Steen, de Oude Waegh en nog meer van Hoorn’s meest belangrijke highlights!

Gouden Eeuw stadswandeling

De Gouden Eeuw, was een van de meest belangrijke periodes voor Hoorn en Nederland. Ontdek de meest belangrijke 17e eeuwse monumenten. Deze rondleiding omvat onder andere verschillende pakhuizen, hofjes en laat zien hoe belangrijk de VOC was in deze periode.

Haven stadswandeling

Hoorn staat onder andere bekend om de verschillende havens. Ontdek de Hoornse havens en bijbehorende geschiedenis. Zo omvat deze rondleiding de ‘Jongens van de Bontekoe’, ‘Oostereiland’ en verschillende havens.

Actieve stadswandeling

Deze rondleiding is perfect voor de actieve bezoeker. Mocht je Hoorn willen ontdekken op een actieve manier en tegelijk te genieten van de natuur die Hoorn te bieden heeft? Dan is deze rondleiding perfect. De rondleiding omvat het Julianapark en Hoorn’s mooiste uitzichten. Zeer geschikt voor de fotografen onder ons!

Plan now!

Plan your walking tour now online.
When you submit this form, you request to book a walking tour. This form is not a confirmed booking. You will receive a confirmation by e-mail, if selected dates and timings are available.