Winkelen in Hoorn

Winkelen in Hoorn

Winkelen in Hoorn.. 

Winkelen in Hoorn, betekent genieten van pure ambacht en vele speciaalzaken. Bezoek Hoorn en ervaar de kwaliteit, die de lokale ondernemers te bieden hebben. Of het nou gaat om vers gebakken brood, overheerlijke biersoorten, interieur en inrichting of de laatste mode. De winkeliers van Hoorn staan elke dag weer voor u klaar.

De winkelstraten van Hoorn..

Het Hoornse centrum is onderverdeeld in verschillende winkelgebieden. De voornaamste winkelgebieden zijn hieronder te vinden. Het specifieke winkelaanbod in deze winkelstraten, zijn te vinden door verder te klikken op het specifieke winkelgebied.

Grote Noord

De Grote Noord is dé winkelstraat van Hoorn. Op de Grote Noord vind je bijvoorbeeld verschillende grote winkels zoals Rituals, Ici Paris, Kelly Fashion, Foot Locker en veel meer.

Kleine Noord

De Kleine Noord, staat ook wel bekend als de mode straat. Op de Kleine Noord zijn namelijk verschillende mode speciaalzaken te vinden zoals Schutz, de Mode Apotheek, Indian Summer & Bryant.

Hoornse Straatjes

De Hoornse straatjes zijn een verzameling aan straten in de binnenstad van Hoorn. Op de Hoornse straatjes is een ruim aanbod aan speciaalzaken te vinden, zoals hobby, schoenen en interieur winkels.

Gedempte Turfhaven, Ramen & Breed

Ook op de Gedempte Turfhaven, het Ramen & Breed is een gevarieerd aanbod aan winkels te vinden. Van mode winkels zoals Elton Herenmode & Topics Fashion tot aan de woonwinkel Basiclabel.

Alles wat je moet weten over winkelen in Hoorn..

5x interieur shoppen in Hoorn

Ook op het gebied van interieur, ben je in Hoorn absoluut aan het juiste adres. Of je nou op zoek bent naar een geheel nieuwe inrichting, of een aantal leuke accessoires, de verschillende woonwinkels in Hoorn bieden het allemaal.

Meer info

8x als een échte foodie shoppen in Hoorn

Hoorn staat ook wel bekend om zijn ambacht. Zo zul je er bijvoorbeeld veel kleine speciaalzaken vinden, met allemaal een eigen product en passie. Of het nou om speciaalbieren gaat, of verschillende kaassoorten, als foodie kan je in Hoorn je hart ophalen.

Meer info

6x de leukste mode zaken in Hoorn

Op het gebied van fashion aanbod, heeft Hoorn ook een ruim aanbod aan speciaalzaken en boetiekjes, waar je heerlijk kan winkelen. Waar je in de grotere steden veelal de bekende grote winkels ziet, zoals H&M, Zara of Primark, kan je in Hoorn veel mode speciaalzaken vol passie vinden.

Meer info

Praktische informatie

Markt in Hoorn

De voornaamste markt in Hoorn, is de wekelijkse markt. Deze markt is elke zaterdag in het centrum van Hoorn te vinden en loopt van het Breed, langs de Gedempte Turfhaven, Nieuwstraat, bijna tot het Kerkplein aan toe. Op de zaterdagse markt is een ruim aanbod te vinden, van verse groenten tot kleding en bloemen. Het zal dan ook niet gek klinken, dat voor veel van de lokale inwoners het ‘rondje markt’, een wekelijkse traditie is.

  • Wekelijkse markt – elke zaterdag
  • Woensdagmarkt – elke woensdag tussen 8 juli en 5 augustus
  • Voorjaarsmarkt – Eind april 2020
  • Lappendagmarkt – derde maandag in augustus
  • Najaarsmarkt – tweede dinsdag in november

Koopzondag in Hoorn

Elke laatste zondag van de maand, is het koopzondag in het centrum van Hoorn. In de maand december is het daarnaast elke zondag koopzondag. Vanaf 12:00 tot 17:00 zijn de meeste winkels geopend.

Openingstijden in Hoorn

Elke laatste zondag van de maand, is het koopzondag in het centrum van Hoorn. In de maand december is het daarnaast elke zondag koopzondag. Vanaf 12:00 tot 17:00 zijn de meeste winkels geopend.

Shop online bij meer dan 300 lokale ondernemers!

Het Warenhuis Hoorn is dé plek om online te winkelen in Hoorn. Bekijk alle aangesloten winkels, de beschikbare producten en bestel eenvoudig via de website. De opbrengst via het Warenhuis, gaat voor 100% naar de ondernemer.

Bezoek het online Warenhuis nu!